Ultimele știri

Termeni și condiții
1. Definirea termenilor

Site - ULTIMELEȘTIRI.RO
Site (site-uri) sursă - site ce are drepturi de autor asupra articolelor.
Utilizator - orice persoana care utilizează site-ul.
Utilizarea site-ului este permisă doar respectând termenii și condițiile de mai jos. Neacceptarea acestora obligă utilizatorul la încetarea accesării site-ului.
2. Accesul utilizatorilor

Utilizatorul poate accesa site-ul doar în scopul obținerii de informații și pentru a utiliza serviciile acestuia. Este interzisă orice altă formă de utilizare a site-ului!
3. Drepturi de autor

Drepturile de autor aparțin în exclusivitate site-urilor sursă. Reproducerea articolelor este permisă doar în baza termenilor si condițiilor prevăzute de site-urile sursă.
4. Răspundere

Odată accesat un articol, sunteți obligați să respectați termenii și condițiile impuse de site-urile sursă. Site-ul nu-și asumă răspunderi pentru articolele publicate. Site-ul este absolvit de orice vină în urma creării unui prejudiciul datorat citirii, accesării sau distribuirii articolelor, acest prejudiciu este supus termenilor și condițiilor site-urilor sursă.
5. Modificarea termenilor și a condițiilor

Site-ul are dreptul să modifice oricâd termenii și condițiile fără a informa utilizatorii, dar are obligația de a informa site-urile sursă.